Oftest stillede spørgsmål

Velkommen til vores FAQ (Frequently Asked Questions), her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke de spørgsmål du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestilling og kontakt

På vores menulinje øverst på siden finder du en kategori kaldt “BESTIL” ved siden af søge feltet. Ved at klikke på denne bliver du videreført til vores bestillings side. Her kan du påbegynde din bestilling.

 1. Ved at udfylde kontaktformularen modtager vi din bestilling via mail.
 2. Vi valuerer din bestilling for dernæst at kontakte dig. 
 3. Vi diskuterer sammen med dig om dine individuelle krav og ønsker til siden.
 4. Vi påbegynder designet af din hjemmeside. Angående størrelsen af hjemmesiden snakker vi løbende med dig om eventuelle ændringer.
 5. Din hjemmeside er færdig efter din godkendelse.

Hvis du har brug for yderligere information om vores produkter og hvad vi kan tilbyde dig, eller bare har nogle generelle spørgsmål, så kan du kontakte os ved at rulle helt op eller ned på en given side. Her vil du finde en kategori kaldt “Kontakt” øverst/nederst på siden, ved at klikke på denne videreføres du til vores kontakt side. Vi forsøger altid at kontakte dig hurtigst muligt. 

Ekstra materiale kan tilføjes under feltet “Eventuelle bemærkninger / tilføjelser (valgfrit)” på vores bestillings side. Hvis du har fortrudt eller mangler noget materiale til din allerede sendte bestilling, så skal du ikke bekymre dig, det tilføjer vi bare under den samtale som efterkommer din bestilling. 

Er du i tvivl om hvilket ekstra materiale vi tilbyder henvises til “Hjemmeside udvidelser” under “Vores produkter” i menu linjen. Eller følg linket her: http://www.niebas.dk/vores-produkter/hjemmeside-udvidelser/

Tiden det tager at få designet og opstillet din hjemmeside afhænger alt efter størrelsen. En hjemmeside af størrelsen som den professionelle hjemmeside pakke på 5 sider laves på et tidsrum af ca. 3-4 arbejdsdage alt efter indhold og krav. 

Større hjemmesider af 15 sider eller mere kan tage op til 2 uger. Hjemmesiden er først helt færdig efter kundens egen godkendelse.

Efter vi har modtaget din bestilling vil vi forsøge at kontakte dig hurtigst muligt. Dette gøres som regel over telefon, ellers gennem mail. Vi vil derefter forsøge at få planlagt et møde med kunden, helst et personligt møde, ellers gennemføres det over mobilen. 

Ved de personlige møder har vi mulighed for at vise kunden nogle skabeloner, og i et samarbejde med kunden at få etableret en skabelon for den ønskede hjemmeside. Dette gøres ved både at få fastlagt kundens egne ideer, om blandt andet farver og strukture, og ved at sætte faster rammer for hvad der bør inkluderes af billedemateriale og plugins.

Et møde, om så det er over telefon eller personligt møde, vil ca. tage 30-60 min. Du skal ikke sørge for transport til mødet, medmindre andet er aftalt. Vi kører gerne ud til dig.  

Vores produkter

Er 5 sider ikke nok, og er 15 for meget, så kan du altid selv tilføje ekstra sider til den pakke som du ønske at bestille.

OBS! Ved tilføjelse af ekstra sider påkræves et gebyr på kr,- 500 pr. ekstra side. 

Vi levere kun kvalitetsdygtige og profesionelle hjemmesider på 5 sider eller derover. Det gør vi af den grund, at vi heraf så kan tilbyde en SEO-optimering, hvilket er vigtigt for at hjemmesiden fremstår professionelt og at den er synlig når man søger efter den på en browser. 

Vi tilbyder dog vores kunder at kunne bytte en af de fem sider til noget andet ekstra materiale af samme størrelse, under den konsekvens at vi ikke kan tilbyde SEO-optimering. 

Den professionelle pakke inkludere:

 • 5 sider 
 • 1 forside
 • 5 plugins

Sider: 5 sider af 3.500 ord (700 ord pr. side). Siderne behøves ikke udfyldes med 700 ord, dette er bare et indeks for den maksimale mængde af ord som vi kan tilbyde pr. side. Kan også variere i en side med billeder og en anden side med 1.400 ord. Igen designes der efter eget behov. 

Forside: Vælg mellem et utal af forskellige temaer som passer din situation bedst. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder. 

Plugins: Vælg mellem 56.334 forskellige plugins. I tvivl om hvad et plugin er, se “Hvad er et plugin?” under teknisk længere nede på denne side. Vi guider dig igennem de mest anvendelige plugins til din hjemmeside situation. 

Luksus pakken inkludere:

 • 15 sider m. korrektur læsning
 • 1 forside
 • 20 plugins
 • 1 fotografering

Sider: 15 sider af 10.500 ord (700 ord pr. side). Siderne behøves ikke udfyldes med 700 ord, dette er bare et indeks for den maksimale mængde af ord som vi kan tilbyde pr. side. Kan også variere i en side med billeder og en anden side med 1.400 ord. Igen designes der efter eget behov. 

Forside: Vælg mellem et utal af forskellige temaer som passer din situation bedst. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder. 

Plugins: Vælg mellem 56.334 forskellige plugins. I tvivl om hvad et plugin er, se “Hvad er et plugin?” under teknisk længere nede på denne side. Vi guider dig igennem de mest anvendelige plugins til din hjemmeside situation. 

Fotografering: Hos Niebas tilbyder vi også at lave en fotografering, som er inkluderet i luksuspakken. Fotograferingen består af en session på en ledig dag, hvor vi kommer ud og får taget knivskarpe og velfungerende billeder til din hjemmeside. Vi tager ca. 100 billeder på én session, hvoraf 20 vælges ud af kunden.  

Teknisk

Et plugin er en ekstra tilføjelse til din hjemmeside. Et plugin kan for eksempel være denne FAQ, eller den kontaktformular som gør at vi får en mail når du går ind og bestiller via den. Et plugin gør det muligt at tilføje nogle ekstra detaljer for en mere funktionel hjemmeside, eller visuelle goder som gavner et godt design. Plugins er nødvendige for at vi som webdesigner, kan fuldføre en hjemmeside med mere end bare tekst og billede materiale. Da vi benytter os af WordPress er vi underlagt deres plugin. WordPress tilbyder over 56.334 foreskellige plugins, som hver især har deres unikke egenskab. Er du interesseret i hvilke de tilbyder, kan du følge linket her: https://da.wordpress.org/plugins/ 

Det kan til tider være svært at finde frem til lige præcis de plugins som passer bedst til dine krav, men det skal vi nok hjælpe dig med under vores individuelle samtaler.

Herunder finder du det mest anvendte plugins til fremstillingen af en professionel hjemmeside:

 • Billede interaktion
 • Tekst interaktion
 • Yoast SEO
 • Cookie Notice
 • Kontakt formular
 • Bestillings formular
 • FAQ
 • Askimet Anti-Spam
 • Jetpack
 • UpdraftPlus -Backup/Restore
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Content
Toggle Content