Ofte stillede spørgsmål

Velkommen til vores FAQ (Frequently Asked Questions), her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke de spørgsmål du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

På vores menulinje øverst på siden finder du en kategori kaldt “BESTIL” ved siden af søge feltet. Ved at klikke på denne bliver du videreført til vores bestillings side. Her kan du påbegynde din bestilling.

  1. Ved at udfylde kontaktformularen modtager vi din bestilling via mail.
  2. Vi valuerer din bestilling for dernæst at kontakte dig. 
  3. Vi diskuterer sammen med dig om dine individuelle krav og ønsker til siden.
  4. Vi påbegynder designet af din hjemmeside. Angående størrelsen af hjemmesiden snakker vi løbende med dig om eventuelle ændringer.
  5. Din hjemmeside er færdig efter din godkendelse.

Hvis du har brug for yderligere information om vores produkter og hvad vi kan tilbyde dig, eller bare har nogle generelle spørgsmål, så kan du kontakte os ved at rulle helt op eller ned på en given side. Her vil du finde en kategori kaldt “Kontakt” øverst/nederst på siden, ved at klikke på denne videreføres du til vores kontakt side. Vi forsøger altid at kontakte dig hurtigst muligt. 

Et plugin er en ekstra tilføjelse til din hjemmeside. Et plugin kan for eksempel være denne FAQ, eller den kontaktformular som gør at vi får en mail når du går ind og bestiller via den. Et plugin gør det muligt at tilføje nogle ekstra detaljer for en mere funktionel hjemmeside, eller visuelle goder som gavner et godt design. Plugins er nødvendige for at vi som webdesigner, kan fuldføre en hjemmeside med mere end bare tekst og billede materiale. Da vi benytter os af WordPress er vi underlagt deres plugin. WordPress tilbyder over 56.334 foreskellige plugins, som hver især har deres unikke egenskab. Er du interesseret i hvilke de tilbyder, kan du følge linket her: https://da.wordpress.org/plugins/ 

Det kan til tider være svært at finde frem til lige præcis de plugins som passer bedst til dine krav, men det skal vi nok hjælpe dig med under vores individuelle samtaler.

Toggle Content